Disco`s E-mailadres
Walk of Life verzorgt een disco of drive-in feest graag compleet. Een kwestie van: u vraagt, wij draaien. Hiervoor beschikken wij over een complete drive-in disco, aangevuld met vele opties. Walk of Life verzorgt jaarlijks zeer veel drive-in shows, wat leidt tot ervaring die zich vertaalt in een professionele aanpak van uw disco of drive-in feest.


U wilt kwaliteit én een feest om niet te vergeten met daarbij een DJ die uw favoriete platen draait en de zaal verandert tot een echte discotheek met feestende gasten.

Wij willen dat elk feest geslaagd is en dat vertaalt zich in onze shows. U krijgt bij ons een zeer uitgebreide discoshow met een compleet DJ-meubel (uiteraard aangevuld met alle benodigde geluidsapparatuur), rookmachines, spiegelbollen en computergestuurde lichteffecten. Optioneel zijn bellenblazers, een verlichte dansvloer, decordoeken, bijpassende kleding zoals bijvoorbeeld plateauzolen, Afro-kapsels, grote zonnebrillen en nog veel meer.


Walk of Life verkoopt en verhuurt alle benodigdheden om uw discofeest tot een succes te maken. Zo helpen wij ook graag bij het uitlichten en versterken van uw band. Om een op uw wensen toegesneden prijs te bieden en voor meer informatie zijn wij u graag tot dienst.